Taal
Banner betalenBanner betalen

Betalen

Beveiliging van uw betaalgegevens

U winkelt bij BlueFields Fashion in een beveiligde omgeving; uw gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld en verzonden naar uw creditcard maatschappij of bank, die uw betaling vervolgens al dan niet goedkeurt.

Secure Socket Layer (SSL)

Met uw creditcard kunt u veilig betalen. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en creditcard - gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van de BlueFields Webshop. De meeste browsers ondersteunen SSL. Mocht u er niet zeker van zijn dat uw browser SSL ondersteunt, controleer dan de browser gegevens bij de Internet Service Provider (ISP).

Op welke manieren kan ik betalen?

• iDEAL (Nederland)
• Riverty – Digitale Factuur (Nederland)
• Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
• PayPal
• Giropay (Duitsland)
• eMaestro
• Sofort Banking (Duitsland)
• Bancontact / Mister Cash (België)

Betalen met iDEAL?

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab bank en Bunq bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.

Betalen met Riverty – Digitale Factuur (Nederland)

Riverty voert voor www.bluefields-fashion.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.bluefields-fashion.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit.Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website. De kosten voor Riverty zijn € 0,75

Betalen met Riverty – Digitale Factuur (België)

Riverty voert voor www.bluefields-fashion.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website. De kosten voor Riverty zijn € 0,75

Betalen met Creditcard?

Met uw creditcard kunt u online betalen. U vult het creditcardnummer, de exacte naam op de kaart, de vervaldatum en de driecijferige CVC code (laatste drie cijfers op de achterzijde van uw kaart) in op de betaalpagina. Betalen met uw creditcard in onze Webshop is snel, veilig en simpel.

Hoe werkt MasterCard SecureCode?

Bij online betalingen staat veiligheid voorop. Daarom maken alle MasterCard creditcards nu gebruik van MasterCard SecureCode bij aankopen via internet. MasterCard SecureCode is uw eigen persoonlijke wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij uw SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard creditcard. Uw persoonlijke wachtwoord zorgt ervoor dat u herkenbaar bent als de rechtmatige eigenaar van uw MasterCard creditcard. 

• Afhankelijk van uw bank maakt u zelf voorafgaand of tijdens het winkelen een wachtwoord aan. Of krijgt u uw code via de eigen identificatiemethode van uw bank. 
• Tijdens het normale afrekenproces wordt u vervolgens gevraagd uw SecureCode in te voeren of, indien u dit nog niet heeft gedaan, eerst te activeren.
• Elke keer dat u uw MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij uw bank gecontroleerd. Zonder tussenkomst van de webwinkel.
• Zo betaalt u veilig online. Niemand anders heeft toegang tot uw SecureCode. De aankoop vindt alleen doorgang als de door u ingegeven SecureCode juist is.

Meer informatie
Voor meer informatie over hoe MasterCard SecureCode werkt voor uw MasterCard creditcard, kunt u terecht op de website van uw bank of kaartuitgevende instantie. Hier vindt u informatie over hoe u uw MasterCard SecureCode aan kunt maken en wat de procedure is indien u bij webwinkels betaalt via MasterCard SecureCode.

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een online betalingssysteem dat u toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Met nauwelijks twee clicks kunt u betalen of geld ontvangen, zo wordt winkelen op www.bluefields-fashion.com dus nog plezieriger! Betalen met PayPal Via onze website kunt u bestellingen plaatsen en direct via PayPal betalen. Het enige dat u nodig hebt is een eigen PayPal Account (uw persoonlijke toegang tot het PayPal betalingssysteem). Als u nog geen PayPal account heeft dan kunt u zich gratis registreren op www.PayPal.nl. Wanneer u deze aanmelding heeft volbracht bent u bij een volgend bezoek binnen 60 seconden klaar met uw bestelling en betaling. Is PayPal veilig? Jazeker, PayPal gebruikt SSL technologie om uw informatie versleuteld en veilig over het internet te versturen. Wij krijgen geen gevoelige financiële informatie zoals uw creditcard- of uw bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Uw gegevens zullen door PayPal niet aan derden worden verstrekt. Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.nl

Hoe werkt GiroPay?

Giropay kan alleen gebruikt worden door Duitse klanten die toegang hebben tot Giropay. De betaling gebeurt via uw eigen bankrekening. U kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay, en kiest daarbij de bankinstelling waar uw betaalrekening wordt aangehouden, aan de hand van het Bankleitzahl. U wordt automatisch verbonden met de inlogsite van uw bankinstelling, waar u met uw rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat u het online overboeking formulier volledig heeft ingevuld zijn deze gegevens niet meer te wijzigen. Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals aan u getoond, en keert u terug naar www.bluefields-fashion.com. Als u uw bestelling op werkdagen voor 15:00 uur heeft geplaatst, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Mocht u hier nog vragen over hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice via contact@bluefields-fashion.com 

Hoe werkt Maestro?

In België kunt u uw Maestro kaart gebruiken om online te shoppen. Het enige wat u nu nodig heeft is een SecureCode™, een unieke code waarmee u online even veilig kunt betalen als met uw PIN-code in een winkel.

Hoe begin ik eraan?
Als uw kaart is uitgegeven door één van de deelnemende banken*, neem dan contact op met uw bank om zeker te zijn dat u met uw Maestro kaart online kan shoppen. Zodra uw kaart is geactiveerd, stuurt uw bank u een authenticatiemiddel, mocht u dit nog niet ontvangen hebben. Dit kan een Personal Card Reader (persoonlijke kaartlezer) of Digipass zijn en deze heeft u nodig voor elke online aankoop die u doet. Met deze eenvoudige hulpmiddelen in de hand—uw kaart en uw authenticatiemiddel—bent u klaar om online te shoppen!

Wat is SecureCode™ en hoe werkt het?
SecureCode™ is het authenticatiesysteem van Maestro waardoor u veilig en met totale gemoedsrust online kan shoppen. Hierdoor wordt online shoppen met Maestro net zo veilig als op de winkelvloer. Afhankelijk van de bank waarbij u aangesloten bent, zal u een persoonlijke kaartlezer of Digipass ontvangen hebben. Deze heeft u nodig elke keer als u online iets wil kopen. Uw persoonlijke kaartlezer of Digipass genereert een unieke code voor de transactie die u maakt om zo uw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt u te beschermen tegen fraude. * Op dit moment bieden in België de volgende banken online winkelen met Maestro aan: Argenta, BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Dexia, Fintro, ING en KBC. Op dit moment kunt u Maestro alleen gebruiken om online te shoppen indien uw kaart is uitgegeven door één van deze banken. Allicht zullen meer banken in de nabije toekomst de mogelijkheid aanbieden om online te shoppen met Maestro. 

Hoe werkt SOFORT Banking?

Ervaar hoe eenvoudig en snel u met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem u optimale veiligheid biedt. Immers, bij betalingen op het internet heeft veiligheid de hoogste prioriteit. 

Stapsgewijs
• U kiest voor de betaalwijze Sofort Banking bij stap 3 in het bestelproces,
• U wordt nu doorverwezen naar de beveiligde omgeving van 'SOFORT Banking'. SOFORT Banking vraagt u om Land en Banknaam. • U kiest uw land en de naam van uw bank.
• SOFORT Banking leidt u, met de gegevens van uw bestelling, naar de pagina voor internetbankieren.
• U bent nu in de beveiligde omgeving van uw eigen bank.
• U vult daar uw rekeningnummer, PIN- en TAN-code in.
• Zodra u de betaalprocedure eindigt meldt uw bank aan SOFORT Banking hoe de betaling is afgelopen.
• SOFORT Banking geeft dit onmiddellijk door aan BlueFields Fashion. 
• BlueFields Fashion geeft de bestelling vrij als SOFORT Banking meldt dat de betaling is voldaan. 

Hoe werkt Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash:

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op Mister Cash in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditcards het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Naar boven